13:46
Новий закон про місцеві вибори не усуне з виборчої гонки партії, які не відповідають його вимогам


Новий закон про місцеві вибори не усуне з виборчої гонки партії, які не відповідають його вимогам

Новий закон про місцеві вибори не усуне з виборчої гонки ті партії, які не відповідають певним його вимогам, вважає депутат Луганської обласної ради, політолог Андрій Бодров.


Згідно з документом, з участі у виборах виключаються блоки політичних партій, крім того, місцева організація партії може висувати кандидатів на місцевих виборах за умови, якщо вона зареєстрована у встановленому законом порядку не пізніше, ніж за 365 днів до дня виборів.
"Думаю, ми побачимо багато нових прийомів і ходів з боку "молодих" партій. Вже зараз активно ведуться переговори про формальне висунення таких організацій від імені партій, які по термінам і формі реєстрації відповідають нормам закону про вибори", - відзначив Андрій Бодров.
Також політолог припускає, що наявна в законі норма про скорочення термінів виборчої компанії стане причиною багатьох судових позовів.
"Стислі терміни, в які пропонується провести вибори, сприятимуть збільшенню кількості помилок на місцях і, думаю, ми побачимо багато судових розглядів", - сказав політолог.

Джерело: Прес-служба Громадянського руху "Нова Україна"
Просмотров: 690 | Добавил: abodrov | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
idth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email *:
Код *: